Και επίσημα Δέλλας στο Περιστέρι

Super League 1 9 Μαΐου 2016, 19:19

Ο Τραϊανός Δέλλας θα βρίσκεται στον πάγκο του Ατρομήτου και τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ο “Κολοσσός” υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα είναι ο προπονητής που θα “χτίσει” τους Περιστεριώτες για την επόμενη σεζόν έχοντας έτσι την ευκαιρία να φτιάξει την ομάδα όπως τη θέλει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Τραϊανός Δέλλας θα συνεχίσει μαζί μας και την περίοδο 2016-17!.

Ο «Κολοσσός» του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας για να την καθοδηγήσει στη νέα χρονιά μαζί με τους συνεργάτες του Βασίλη Μπορμπόκη (βοηθός προπονητή), Δημήτρη Μπουρουτζίκα (γυμναστής), Γιάννης Αντωνόπουλος (αναλυτής)».

Στη συνέχεια ο Δέλλας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στον Ατρόμητο. Φέτος δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας που ήταν η είσοδος στα playoff και να φθάσουμε όσο πιο ψηλά στο κύπελλο. Βρεθήκαμε και φθάσαμε πολύ κοντά αλλά δεν ήταν αρκετό. Αυτή η προσπάθεια που κάναμε όμως μας δίνει τη δύναμη και την πίστη να σχεδιάσουμε την ομάδα, για μια καινούργια χρονιά πιο παραγωγική από αυτή που ολοκληρώθηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω μαζί με τους παίκτες, μαζί με το επιτελείο, μαζί με τους φιλάθλους μας να υλοποιήσουμε τους στόχους της νέας σεζόν».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad