Και εγγυήσεις και… εκπληξούλα πριν την προπόνηση

Α.Ο. Χανιά | 30 Μαρτίου 2016, 15:51

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χανιά επέστρεψαν στις προπονήσεις αφού έλαβαν τις διοικητικές εγγυήσεις. Μάλιστα, η προπόνηση της Τετάρτης (30/3) είχε και ένα... μπόνους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χανιά επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά τη διήμερη αποχή. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι παίκτες του Α.Ο. Χανιά πήραν τις απαραίτητες εγγυήσεις από τη διοίκηση ότι θα λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται και επέστρεψαν στις …εργασίες τους, με γνώμονα την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μια εξέλιξη σχετικώς θετική μέσα στο χάος που επικρατεί στην ομάδα.

Και η έκπληξη…

Στο μεταξύ, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες στην προπόνηση της Τετάρτης. Παλιό μέλος της διοίκησης που πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική εμφανίστηκε στην Μοναχή Ελιά και μοίρασε κάποια χρήματα στους παίκτες, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που υπάρχουν. Οι παίκτες φυσικά, ευχαρίστησαν τον παράγοντα της ομάδας για την ηθική του αυτή κίνηση, μέσα στις δυσκολίες που υπάρχουν.

Σε αυτό το σκηνικό, ο Α.Ο.Χανιά προετοιμάζεται για το παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου επιστρέφει στη διάθεση του Θωμά Γράφα, ο Ούγκο Μασάδο που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Estrella
Papantonakis Cards