Το παιχνίδι αφορά την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής Κ17 της Super League. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του είναι το πρωί (11:30) του Σαββάτου της 19ης Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.
Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ επρόκειτο αρχικά να διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου, αλλά η παράταση της απεργίας των ναυτεργατών δεν επέτρεψε στην αποστολή της Κρητικής ομάδας να ταξιδεύσει με αποτέλεσμα να αναβληθεί. Η εκκρεμότητα δείχνει ότι θα κλείσει στις 19 Φεβρουαρίου.
Στον πρώτο όμιλο του σχετικού πρωταθλήματος η ΑΕΚ προπορεύεται με 28 βαθμούς σε 12 παιχνίδια, ενώ η Κρητική ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη (5) θέση με 16 βαθμούς μετά από 11 αναμετρήσεις. Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου (4η αγωνιστική) η ΑΕΚ είχε επικρατήσει στο ΒΑΚ με το ευρύ 6-2.
Επίσης η αναμέτρηση Πανιωνίος – ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σε εκείνη την ημερομηνία (19/02), μετατέθηκε για την προσεχή Τρίτη 1 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 14:15 στο γήπεδο των Τραχώνων.
