Ιβιτς: Παράσχος ο καλύτερος προπονητής τα δύο τελευταία χρόνια

Αντίπαλοι Πλατανιά | 22 Απριλίου 2017, 12:56

Το… καπέλο στον Γιώργο Παράσχο για τη δουλειά του στον Πλατανιά βγάζει ο Βλάνταν Ιβιτς με δηλώσεις του στη NOVA. «Ο Πλατανιάς είναι μία ομάδα που διαθέτει τον καλύτερο προπονητή τα τελευταία δύο χρόνια και είναι στην έκτη θέση και φέτος», τονίζει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, οι δηλώσεις από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης είναι οι εξής: «Βλέπουμε κάθε επόμενο παιχνίδι ως το πιο σημαντικό. Αυτό της Κυριακής με τον Πλατανιά αυτή την στιγμή είναι το πιο σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε στο πρωτάθλημα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι θα πάμε να παίξουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μία ομάδα που κατά την γνώμη μου εύκολα θα μπορούσε να είναι στην πεντάδα. Είναι μία ομάδα που διαθέτει τον καλύτερο προπονητή τα τελευταία δύο χρόνια και είναι στην έκτη θέση και φέτος».

Οσον αφορά το διάστημα της διακοπής, ο Ιβιτς τόνισε πως, «κάναμε ότι κάνουμε και κάθε άλλη φορά. Προσπαθούμε δηλαδή να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και θα δούμε το καθένα ξεχωριστά. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής».

 

Estrella
Papantonakis Cards