Ήττα του Ρεθύμνου στα Χανιά από τη Λάρισα

Πόλο 5 Μαΐου 2021, 16:22

Μία ακόμη ήττα της γυναικείας ομάδας του ΝΟ Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα. Σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων κι άργησε ένα εικοσάλεπτο να ξεκινήσει ο ΝΟ Λάρισας επιβλήθηκε με 11-6.

Ήταν η 4η νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Λάρισας. Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση είκοσι λεπτών επειδή ο γιατρός της συνάντησης είχε έκτακτο περιστατικό στο Νοσοκομείο της πόλης.

Ο ΝΟΛ είχε σε πρωταγωνιστικό ρόλο την Αγγλίδα Άννι Κλάπερτον που σημείωσε τα 5 από τα 11 τέρματα της Θεσσαλική ομάδας. Με την νίκη αυτή η Λάρισα αναρριχήθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στον αντίποδα ο ΝΟ Ρεθύμνου, που “κατέβηκε” στο κολυμβητήριο των Χανίων με δέκα (10) πολίστριες, συνεχίζει να αναζητά τους πρώτους βαθμούς στη διοργάνωση παραμένοντας ουραγός.

ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Λάρισας 6-11
Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 1-2, 2-3.
Διαιτητές: Δασκαλάκης – Καζούλης
Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

ΝΟ Ρεθύμνου (προπονητής Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Φαρμάκη, Κυριακάκη 3, Γαβαλά 3, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη.

ΝΟ Λάρισας (προπονητής Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου 1, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη, Μ. Καρυπίδου 2, Κολτσίδα 1, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη, Κλάπερτον 5, Η. Καρυπίδου 2.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad