Ήττα στο Περιστέρι και… επίσκεψη στο “Αβέρωφ” για την Κ15

Πλατανιάς | 30 Ιανουαρίου 2017, 1:35

Μπορεί η ημέρα να μην ξεκίνησε καλά για την ομάδα Κ15 του Πλατανιά, αλλά από την παρουσία της στην Αθήνα υπήρξε και κάτι θετικό!

Το πρωί η ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη ηττήθηκε με 4-0 από τον Ατρόμητο του Μουράτ Σεροπιάν, πραγματοποιώντας ίσως τη χειρότερη εμφάνισή της στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 3’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν όταν συνεργάστηκαν για το 1-0 οι Πομώνης και Σέλληνας. Ο τελευταίος πέτυχε και δεύτερο γκολ για την ομάδα του στο 18’, για να γίνει το 3-0 στο 30’ από τον Ρονάλντο.
Στο 48’ ο Σέλληνας είχε δοκάρι και στο 78’ ο Μακρυγιαννάκης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Μετά το τέλος του αγώνα η Κ15 του Πλατανιά πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο θωρηκτό “Αβέρωφ”, η οποία αποτέλεσε μία σημαντική εμπειρία για τα παιδιά της ομάδας.

Ατρόμητος (Μουράτ Σεροπιάν): Σαχάι, Ρουσσόπουλος, Τουμαζάτος, Τσουρούλας, Καρδάμης, Πιέτρης, Πομώνης, Κουτσούκος, Ρονάλντο, Σέλληνας, Ρίζος 

Έπαιξαν και οι Μακρυγιαννάκης, Πιτέλης, Μπαντράνης, Βόλης.

Πλατανιάς (Γιώργος Ριτζάκης): Τζολάκης, Αλιφιεράκης, Μαλιχούτης, Φασαράκης, Νιαυραδάκης, Νταγκουνάκης (70’ Παρασκάκης), Καραταράκης (70’ Νικηφόρος), Μαλαμάς, Δρικάκης (50’ Βάρδας), Σκέντζος (65’ Μαρκαντωνάκης), Παπαηλιάκης (40’ Μπερικάκης)

Estrella
Auto KCS

Rabona ad