Ηττα έκπληξη από ΟΦΘ ο ΝΟΧ

Πόλο 13 Απριλίου 2024, 16:14

Ηττα έκπληξη γνώρισε ο ΝΟ Χανίων στη Θεσσαλονίκη, χάνοντας με 9-8 από τον ΟΦΘ, που από την πλευρά του έφτασε στην πρώτη του νίκη για φέτος.

Kritiko Ergastiri

Ενα πραγματικά ανέλπιστο αποτέλεσμα υπήρξε για την ομάδα του Βαγγ. Βλαζάκη η οποία ενώ ήταν το φαβορί απέναντι στον ουραγό Ομιλο Φίλων Θαλάσσης και είχε ως στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της μετά το Παλαιό Φάληρο, εν τέλει γνώρισε μια πικρή ήττα που ήταν για την 7η και προτελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

Μάλιστα, η ήττα διαμορφώθηκε ουσιαστικά στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, με τον ΟΦΘ να σκοράρει δύο τέρματα έναντι κανενός του ΝΟΧ, ο οποίος στο τέλος της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά με 7-8.

Ο Παζαΐτης με τρία γκολ ήταν ο πρώτος για τον ΝΟΧ ενώ από τρία τέρματα επίσης σκόραραν οι Νάνος και Κεϊχανί για τον ΟΦΘ.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης – Παϊρακταρίδης

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-5, 2-0

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας 1, Βακαλέρης, Στεργίου, Γιώρτσιος, Νάνος 3, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης Χ. 1, Κεϊχανί 3, Βάσιτς, Πρωιμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης 1, Κιόσης

ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης 1, Αράκι 1, Παζαΐτης 3, Παππάς, Μπατάκης 1, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης

synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad