Ιτούα και Τσιμόντζι οι επόμενες αποχωρήσεις

Πλατανιάς | 20 Απριλίου 2016, 10:44

Ο Σελίν είναι ο πρώτος που αποτελεί παρελθόν για τον Πλατανιά, αλλά είναι δεδομένο ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και μερικοί άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν φαίνεται να έχουν θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Σε πρώτο πλάνο σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται οι Ιτούα και Τσιμόντζι αλλά και ο... ξεχασμένος Ολιμπά.

Η αποχώρηση των δύο πρώτων μπορεί να θεωρείται δεδομένη, με τον Ιτούα να φόρεσε για δύο χρόνια την φανέλα του Πλατανιά ενώ ο Τσιμόντζι έπαιξε ελάχιστα φέτος, για την ακρίβεια μέτρησε συμμετοχές όσο τα δάχτυλα ενός χεριού.

Itoua

Ιτούα.

Όσον αφορά τον Ολιμπά είναι γνωστό ότι φέτος δεν υπολογιζόταν μετά το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του Γιώργο Παράσχο και σε κάθε περίπτωση θα γίνει προσπάθεια να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, κάτι το οποίο ενώ το προσπάθησε ο Πλατανιάς τον Γενάρη δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα.

tsimontzi2

Ο Τσιμόντζι στην παρουσίασή του από τον Πλατανιά.

Από ‘κει και πέρα υπάρχουν και κάποιοι άλλοι παίκτες που είναι άγνωστο αν θα συνεχίσουν, με την αναφορά να γίνεται για τους Δημήτρη, Πάγκαλο και Τσουράκη.

Τέλος πάντων, αφού ολοκληρωθεί για τον Πλατανιά αίσια το θέμα της παραμονής του Γιώργου Παράσχου, όλα αυτά τα θέματα αναμένεται να τρέξουν και θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad