«Ήταν μία επιστροφή που θέλαμε όλοι»

Πανακρωτηριακός | 31 Ιουλίου 2016, 15:19

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στο Ακρωτήρι εξέφρασε ο Μανόλης Πηγουνάκης σε δηλώσεις του στο athlitiko.gr που αναφέρθηκε επίσης στον Άρη Σούδας, το νέο πρωτάθλημα, αλλά και την ημερίδα προπονητών που διεξάγεται.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Πηγουνάκης είχε οδηγήσει την ομάδα στον ιστορικό και μοναδικό μέχρι σήμερα τίτλο το 2010, αλλά και στην πορεία της στο τότε Περιφερειακό, όπου τον διαδέχτηκε στο πρώτο μισό της σεζόν ο Νότης Ματηγάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Νεκτάριο Ανδρεαδάκη:

Για την επιστροφή του στην ομάδα:

Έκανα μία συζήτηση με την ομάδα, ήτανε μία επιστροφή που θέλαμε όλοι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρήκαμε το πλάνο μεταξύ μας και θα συνεργαστούμε ξανά. Τα τελευταία 13 χρόνια μένω στο Ακρωτήρι και έκανα τα πρώτα μου βήματα στις ομάδες του Ακρωτηρίου.

Για την ομάδα του Πανακρωτηριακού:

Η ομάδα διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και έχουμε βάλει τις βάσεις για τη καινούρια σεζόν για να έχουμε καλή απόδοση ποδοσφαίρου και απόδοση στόχων.

Για το νέο πρωτάθλημα:

Θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, ίσως και το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων. Πολλές ομάδες ενισχύθηκαν και θα έχουν στόχο πρωταθλητισμού τη νέα σεζόν.

Για τον Άρη Σούδας:

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Άρη Σούδας για τα υπέροχα τρία χρόνια που πέρασα εκεί με εξαιρετικές αναμνήσεις και φιλίες. Γνώρισα ανθρώπους που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται!

Τέλος ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών έκανε το δικό του κάλεσμα για την πρώτη ενημερωτική συνάντηση για τη νέα σεζόν:

Αύριο γίνεται μία ημερίδα στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων και  καλώ όλους τους συνάδελφους προπονητές να έρθουν για να ενημερωθούν για διάφορα θέματα όπως είναι τα διπλώματα και οι σχολές αναθεώρησης.

 

Mikel Chania Delivery