Ιστορικό φιλικό για Επισκοπή και Ποσειδώνα

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 7 Νοεμβρίου 2022, 11:21

Την Κυριακή (06/11) δύο νεοσύστατες γυναικείες ομάδες, η Επισκοπή και ο Ποσειδών Ladies Soccer έδωσαν φιλικό αγώνα στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" της Επισκοπής (0-1).

Εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο οι δύο ομάδες θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση, έδωσαν τον πρώτο φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας τους.

Η ομάδα των Χανίων επικράτησε με 1-0 έπειτα από γκολ της Κοκκινάκη με πλασέ στο 8′. Τη φιλική αναμέτρηση διηύθυνε ο παλαίμαχος διαιτητής από τα Χανιά, κ. Κοκάκης.

Επισκοπή (Παντελής Μπερικάκης): Βαρβαροπούλου, Γεργιακάκη, Κοτσίφη, Μανταδάκη Μαρία, Μηνασίδου, Πολεμαρκάκη, Γεωργούλα, Δρακάκη Ζ., Φαρμάκη, Καπαρού, Δελή.
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Μανταδάκη Ελ., Καλλιτσουνάκη, Σκουντριδάκη, Κατσάλη, Τουπαδάκη, Σινγκ, Κοτσίφη, Σάλμα.

Ποσειδών (Κώστας Κολοκοτρώνης): Κατσουλάκη, Καρατζή, Τσαγράκη, Πυροβολάκη, Μανιά Ρίτα, Τζιάκη, Κολομπάκη, Μαθιουδάκη, Γκουσγκούνη, Κοκκινάκη, Μουτσοπούλου, Χοχλάκη, Λειβαδιωτάκη, Γκιουζελάκη, Τσουβαλά, Μανιά Μαριάντα, Παυλάκη, Φανουργιάκη (αγωνίστηκαν όλες οι παίκτριες).

Ο προπονητής της Επισκοπής, Παντελής Μπερικάκης, σε δηλώσεις του αναφορικά με το φιλικό παιχνίδι είπε τα εξής:

«Η δουλειά βλέπουμε ότι αποδίδει. Τα κορίτσια έχουν πολύ μεγάλη θέληση. Δεν είναι κάτι που ξεκίνησε έτσι ξαφνικά. Με τα περισσότερα κορίτσια δουλεύουμε από πέρυσι. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Τώρα ξεκινάμε. Χρειάζεται δουλειά ακόμα.
Το ωραίο είναι ότι έγινε και ένα όμορφο παιγνίδι με σασπένς, φάσεις και καλό ρυθμό με τα κορίτσια να μοιράζονται τον χρόνο που αγωνίστηκαν. Ευχαριστούμε και τον Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας».

Μιλώντας στο athlitiko ο Κώστας Κολοκοτρώνης από την πλευρά του σημείωσε τα εξής: «Το φιλικό ήταν ανάμεσα σε δύο καινούργιες ομάδες Γ’ Εθνικής γυναικών με μεγάλη βελτίωση και από τις δύο, με δύο φίλους προπονητές, με πολλά μικρά κορίτσια, με σεβασμό σε αυτό που κάνουν, με αγάπη, πειθαρχεία, επιμονή, υπομονή, σεβασμό προς όλους και όλες. Τα καλύτερα έρχονται και για τις δύο ομάδες στη συνέχεια. Εκ μέρους μου αλλά και της διοίκησής μας θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Επισκοπής, τον φίλο Παντελή Μπερικάκη αλλά και τον κυρ Κώστα και όλους εκεί γιατί δεν μας έλειψε τίποτα σε όλη τη διάρκεια της αποστολής. Στόχος της ομάδος είναι ανάδειξη μικρών παικτριών αλλά και η δημιουργία Ακαδημιών».

 

 

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece
Chania cash

Rabona ad