Ιστορική επίδοση του Βαζαίου στη Σουηδία

Κολύμβηση | 10 Απριλίου 2021, 22:27

Μια πολύ σημαντική επίδοση καταγράφηκε για τον Ανδρέα Βαζαίο στο πλαίσιο της τρίτης και προτελευταίας ημέρας του Ανοιχτού πρωταθλήματος κολύμβησης Σουηδίας που διεξάγεται στην Στοκχόλμη.

Ο Ελληνας πρωταθλητής κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ. ελεύθερο, καταγράφοντας μια ιστορική επίδοση με 48.93, μιας και έγινε ο τρίτος μόλις Ελληνας που “κατεβαίνει” τα 49 δευτερόλεπτα μετά τους Κριστιάν Γκολομέεβ και Αποστόλη Χρήστου.

Κι αν ο Βαζαίος τράβηξε τα βλέμματα με την επίδοσή του αυτή το Σάββατο (10/4), εξαιρετική κούρσα πραγματοποίησε και ο Γιώργος Σπανουδάκης, που αναδείχτηκε 3ος στα 100μ. ύπτιο με χρόνο 55.58.

Η ελληνική αποστολή ολοκληρώνει την παρουσία της στη Σουηδία την Κυριακή στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης, με την Αννα Ντουντουνάκη ν’ αναμένεται ν’ αγωνιστεί στο αγώνισμα των 200μ. πεταλούδα. Υπενθυμίζεται πως η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια έχει καταφέρει να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση ενώ κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ. πεταλούδα.

karta antonis garden

Rabona ad