Ισόπαλος χωρίς τέρματα στο Καστέλι

Κρητικός Αστέρας Θύελλα Καλαθ. | 5 Νοεμβρίου 2016, 19:55

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στο Καστέλι, για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου, με τον Κρητικό Αστέρα να μένει στο ισόπαλο χωρίς τέρματα 0-0 με την Θύελλα Καλάθενων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κρητικός Αστέρας με τον βαθμό που πήρε παρέμεινε στην 2η θέση, στην οποία υπάρχει τριπλή ισοβαθμία, μεταξύ Κορωνίδας και Άρη Σούδας, που είναι επίσης στους 11 βαθμούς.

Η Θύελλα που έχει βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες 6 αγωνιστικές έχει 5 βαθμούς και βρίσκεται αυτή την στιγμή στο μείον 4 από την πρώτη πεντάδα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, καθώς το δοκάρι… σταμάτησε τις προσπάθειες του Ψαράκη.

Δοκάρι στο δεύτερο μέρος είχε και ο Νίκος Ροκάκης, με τον Κρητικό Αστέρα να έχει παράπονα για πέναλτι πάνω στον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 30’.

Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης

Βοηθοί: Κομισοπούλου-Μ.Μπραουδάκη

Θύελλα Καλάθενων (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Β.Ρενιέρης, Δημανόπουλος, Καρεφυλάκης, Μπαγλαντζής, Α.Ρενιέρης, Ν.Ρενιέρης (83’ Μ.Λουβιτάκης), Βεστάκης (60’ Σπ.Λουβιτάκης), Ουρούκου, Μαργαριτάκης (86’ Βαλέρας), Κουφογιαννάκης

Κρ. Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής): Γκαβρίλοβιτς, Σκύλο, Καγλαντζής, Μαρκάκης, Δασκαλάκης, Αγγελάκης (85’ Κοκκινιάς), Χαραλαμπάκης, Ν.Ροκάκης, Σταθάκης (75’ Πανίδης), Ψαράκης (58’ Μεγαλακάκης), Βασιλείου

Νεκτάριος Ανδρεδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis