Ισόπαλο το ντέρμπι στη Σούδα!

Άρης Σούδας ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 28 Φεβρουαρίου 2016, 20:03

Το μισό... πρωτάθλημα κρατούσε μέχρι το 90’ ο Άρης Σούδας, λεπτό στο οποίο δέχτηκε τελικά την ισοφάριση στο ντέρμπι με το ΙΝΚΑ (2-2). "Ανοικτά" εξακολουθούν να παραμένουν όλα για τον τίτλο, με τους "ερυθρολεύκους" από την πλευρά τους να παραμένουν "ζωντανοί" στη διεκδίκηση!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κελέσης με εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά το ΙΝΚΑ στο ντέρμπι, όμως ο πρωταθλητής κατέφερε να αντιδράσει και να γυρίσει το παιχνίδι στην συνέχεια.

Ο Παπαθανασίου λίγο πριν το ημίχρονο με τρομερό γκολ ισοφάρισε για τον Άρη, ενώ στο 60’ ο Κλωθάκης μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Παπαθανασίου, ολοκληρώνοντας την ανατροπή (2-1). 

Η ομάδα του ΙΝΚΑ δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη και στο 90’ κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στον Πετράκη που ήρθε από τον πάγκο, ενώ παράλληλα πιστοποίησε την επιστροφή του μετά την πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας ένα καθοριστικό βαθμό στην ομάδα του στην μάχη για τον τίτλο.

Διαιτητής: Χρυσός

Βοηθοί: Καλφάκης-Κανελάκης

Άρης Σ. (Μανόλης Πηγουνάκης):Σαρτζετάκης, Καγλαντζής (2’ λ.τρ Βαρδάκης), Μπουρμπάκης, Χατζηγιάννης, Γαλανάκης Κ., Κουλάκης, Φέζγκα (70′ Μπαμπουνάκης), Καλλιοντζάκης, Παπαθανασίου, Κλωθάκης (80′ Χρυσός), Σταρτουδάκης

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Σφακιωτάκης, Δασκαλάκης 980′ Δασκαλάκης), Σάμπα, Κομπογεννητάκης, Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης, Ταταράκης, Τσίτας, Γωνιωτάκης (85’ Πετράκης), Κελέσης (70’ Περδικάκης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella
Auto KCS