Ισοπαλία στη Μ. Ελιά (pics)

Δόξα Παχ. Αρης Σούδας | 20 Δεκεμβρίου 2017, 18:07

Από μία φορά σκόραραν σε κάθε ημίχρονο Δόξα Παχιανών και Άρης Σούδας στη Μ. Ελιά, με την... μπίλια να κάθεται έτσι στο ισόπαλο 1-1 και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι του 2017.

O Άρης προειδοποίησε πρώτος στο παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα στο 11′ με τον Στρατουδάκη να εκτελεί το κόρνερ και τον Τερεράκη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά (κάτω).

tererakis dokari

Τελικά λίγο μετά στο 15′ το σκορ άνοιξε η Δόξα, με τον Χατζημαρινάκη να βγάζει σε θέση βολής τον Κουρνιδάκη που πλάσαρε με τη σειρά του εύστοχα τον Βροντάκη για το 1-0 (κάτω).

Goal Doxas
PanigirismoiTererakis Anomerianakis

Πριν το ημίχρονο ο Άρης στάθηκε για δεύτερη φορά άτυχος, καθώς το οριζόντιο δοκάρι δεν επέτρεψε ξανά το γκολ στους φιλοξενούμενους σε σουτ του Τσέκοφ στο 38′ και το σκορ να μένει έτσι στο 1-0 για τη Δόξα στο ημίχρονο.

Kouvaritakis Nisotakis

Ο Άρης βρήκε τελικά “απάντηση” στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Τσέκοφ στο 55′, έπειτα από ενέργεια του Στρατουδάκη, ενώ αργότερα υπήρξε και ένα τρίτο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Αρτσιδάκη, με το 1-1 να είναι έτσι το τελικό σκορ του αγώνα.

Δόξα Παχιανών (Βασίλης Κούτας): Σκουμπάκης, Αναστασόπουλος, Κουνέτας, Κουκουτσάκης, Παπαδάκης, Κληρονόμος (85′ Βόκρι), Ανωμεριανάκης (60′ Καλλιοντζάκης) Κουβαριτάκης, Χριστοφής, Χατζημαρινάκης, Κουρνιδάκης

Άρης Σούδας (Γιώργος Κόλτζος): Βροντάκης, Βολάνης, Μπακογιάννης, Νικολακάκης, Νησωτάκης (55′ Φέζγκα), Αρτσιδάκης (85′ Δ. Τερεράκης), Κ. Τερεράκης, Στρατουδάκης, Τσέκοφ, Παντελακάκης (80′ Μποτωνάκης), Μιχαλόπουλος

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad