Ισοπαλία που… πονάει

Χανιά | 24 Ιανουαρίου 2021, 17:16

Τις προηγούμενες φορές που τα Χανιά αντιμετώπισαν τον Καραϊσκάκη στην Αρτα οι ισοπαλίες μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως θετικό αποτέλεσμα, αλλά τώρα κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίστηκε με απουσίες και που δεν έχει τη δυναμική του παρελθόντος το 1-1 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων… πονάει βαθμολογικά τη χανιώτικη ομάδα.

Τα Χανιά φέτος έχουν ξεκάθαρο στόχο την άνοδο και άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην Αρτα, έδρα από την οποία ήδη πέρασε νικηφόρα ο Λεβαδειακός.

Στην πρεμιέρα το χαμένο πέναλτι στέρησε τη δυνατότητα για “διπλό” στη Λιβαδειά και τώρα ήρθε το… στραβοπάτημα στην Αρτα έπειτα από σωρεία χαμένων ευκαιριών. Κι αν στην πρώτη περίπτωση ο βαθμός στην έδρα ενός συνδιεκδικητή μπορεί να θεωρηθεί θετικό ξεκίνημα, οι δυο χαμένοι βαθμοί κόντρα στον Καραϊσκάκη θεωρούνται… γκέλα.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη αλλά τα Χανιά δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήνουν βαθμούς κόντρα σε ομάδες που δεν… φοβίζουν. Πλέον η νίκη απέναντι στον Εργοτέλη θεωρείται επιτακτική ανάγκη για να μη μείνει από νωρίς πίσω βαθμολογικά η ομάδα.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania