Ισοπαλία και… μοιρασιά στις Μουρνιές – 0-0 με Ηλυσιακό

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 25 Σεπτεμβρίου 2016, 18:28

Μπροστά σε περίπου 400 φιλάθλους των Χανίων, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ηλυσιακό σε ματς που είχε φάσεις εκατέροθεν.

Το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι έληξε χωρίς τέρματα, είχε φάσεις και από τις δύο ομάδες που θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σε διάφορες στιγμές του αγώνα. Τη μεγαλύτερη φάση του αγώνα βέβαια την είχε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ η οποία και είχε δοκάρι στο 68′ με τον Βεστάκη, ενώ στην ίδια φάση ο ικανότατος επιθετικός (που μπήκε σαν αλλαγή στη θέση του Δρακάκη), προσπάθησε να σκοράρει αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

IMG 3991

Galanidis

Στον αντίποδα, ο Ηλυσιακός είχε τις δικές του καλές στιγμές, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις βρήκε μπροστά του έναν εξαιρετικό Γεωργίου.

IMG 4009

IMG 4037

Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα αρνητικό για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Τουναντίον σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα, οι ισοπαλίες θεωρούνται πολύτιμες για τον οποιονδήποτε.

ΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ
13′ Κεφαλιά του Ιωάννου άουτ
24′ Σουτ του Ντεντάκη απέκρουσε ο Σηφάκης
26′ Δεν μπορεί ο Ταταράκης να σκοράρει από κοντά
34′ Σουτ του Φλέσσα πάνω από τα δοκάρια
42′ Σέντρα του Γκουτσίδη, δεν μπορεί από κοντά να σκοράρει ο Δρακάκης
45′ Σουτ του Φλέσσα, εντυπωσιακή επέμβαση του Γεωργίου!
51′ Σέντρα σουτ του Παπαθανασίου, διώχνει ο Σηφάκης
55′ Σουτ του Γκουτσίδη διώχνει στη γωνία ο Σηφάκης
66′ Σουτ του Μάλτση, λίγο άουτ η μπάλα
68′ Κεφαλιά του Βεστάκη στο δοκάρι του Ηλυσιακού και στην επαναφορά πάει να σκοράρει ξανά ο Βεστάκης, αλλά διώχνουν στη γραμμή οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής: Πατεμτζής
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης-Δασκαλάκης

Κίτρινες κάρτες: Παληγεώργος (5’), Φλέσσας (17’)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Σταθινάκης (69’ Κυτράκης), Παληγεώργος, Κομπογεννητάκης, Γαλανίδης, Ζντράβκοβιτς (83’ Τσίτας), Ντεντάκης, Ταταράκης, Γκουτσίδης, Παπαθανασίου, Δρακάκης (55’ Βεστάκης).

Ηλυσιακός (Ισίδωρος Σταυριανός): Σηφάκης, Μέξης, Καντούτσης (63’ Σταύρου), Σίσκος, Πιπίνης, Σαμιώτης, Φλέσσας, Στρίγγας (57’ Ξαγοράρης), Μάλτσι, Μιχαλόπουλος, Ιωάννου (78’ Κοντόπουλος). 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad