Ισοπαλία για ΟΦΗ και ΝΕ Πατρών στο Ηράκλειο

Πόλο 11 Φεβρουαρίου 2023, 20:22

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με "Χιτσκοκικό" φινάλε ΟΦΗ και ΝΕ Πατρών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 11-11 στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στην Α2 πόλο ανδρών.

Kritiko Ergastiri

Οι ομάδες βάδισαν χέρι – χέρι στο σκορ σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στην τελευταία περίοδο είχαν και οι δυο την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά τελικά “βολεύτηκαν” με την ισοπαλία. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την υδατοσφαίριση ανδρών του ΟΦΗ είναι το Σάββατο (18/02) στη Χίο με την ΠΕΚΕΒ.

ΟΦΗ – ΝΕ Πατρών 11-11
Οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 3-3, 3-4.

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Τσαβολάκης (τ), Παπανικολάου (2), Κλήμος (3), Παντερής (3), Κόστογλου, Τσαγκαράκης (1), Λεονταράκης, Λουλακάκης (1), Ζουράρης (1), Παπαδάκης, Καπής, Αρώνης (τ), Ζαχαράκης.

ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Κανελλόπουλος, Λυκούδης 3, Τουλγαρίδης 2, Τρασάι 1, Γουρδούπης, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Πίτσικας, Καρράς 2, Αντίοχος 3, Καραϊσκος, Λιβαθηνός, Τσίπης, Γιαννακόπουλος.

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad