Ισοφάριση με… buzzer beater Βούρβαχη

Σφακιά | 16 Φεβρουαρίου 2020, 21:26

Σφακιά και Ασπάλαθος έμειναν στο 1-1 την Κυριακή το απόγευμα σε ένα ματς δίχως βαθμολογική πίεση για τις δύο ομάδες που προσπαθούν να έχουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Στην εκπνοή η ισοφάριση των Σφακίων που έχασαν και πέναλτι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα πάντα κρίθηκαν στο Φραγκοκάστελο στο τελευταίο 20λεπτο, με τον Ασπάλαθο να παίρνει προβάδισμα στο 70′ με τον Σμύρη που βγήκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Νωρίτερα βέβαια τα Σφακιά άγγιξαν δύο φορές το γκολ, πρώτα στο 60′ με το δοκάρι του Δουρουντάκη και αργότερα στο 65′, με το χαμένο πέναλτι του Βούρβαχη (το κέρδισε ο ίδιος), που είδε τον Ν. Μαστοράκη να τον σταματά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας στην εκπνοή, με τον Βούρβαχη να εξιλεώνεται για το χαμένο πέναλτι, αφού ήταν εκείνος που σκόραρε τελικά στο 90+3′ με μακρινό σουτ.

Διαιτητής: Κατσαρός
Βοηθοί:  Χάμπας-Περδικάρη

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Αντ. Σφηνιαδάκης, Ι. Χομπιτάκης, Μιχ. Δεληγιαννάκης, Σηφ. Τζωρτζάκης, Ι. Εμ. Τζωρτζάκης (65′ Ι.Ι. Τζωρτζάκης), Δουρουντούς, Μπαϊλάκης (46′ Μαν. Δουρουντούς), Βούρβαχης, Δουρουντάκης, Καγιαδάκης (80′ Βοτζάκης), Γλεντούσης

Ασπάλαθος: Ν. Μαστοράκης, Γ. Μαστοράκης, Κονιδάκης (50′ Χατζής), Φουντουλάκης, Παπαδογιάννης, Χανάν, Σμύρης, Κορδολαίμης, Ραλλάκης, Τομίδης, Α. Αυγερινού (70′ Λαζάρου)

 

 
 
 

 

 

 

 

Estrella

Papantonakis Cards