Ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ η Δόση στο Βελιγράδι

Στίβος | 24 Φεβρουαρίου 2021, 22:48

Ισοφάρισε -για δεύτερη φορά- το ατομικό της ρεκόρ η Παναγιώτα Δόση στο μίτινγκ κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι.

Η αθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος κατέλαβε την τέταρτη θέση στο ύψος με άλμα στο 1,83 μέτρα και ισοφάρισε για δεύτερη φορά φέτος το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο.

Η Δόση δοκίμασε στη συνέχεια το 1,86, αλλά ο πήχης δεν της έκανε το… χατίρι. Η νεαρή αθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στο 1,70 και στο 1,75. Πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια το 1,79 κι έπειτα (με την πρώτη) το 1,83 μέτρα.

Ήταν ο πέμπτος αγώνας της αθλήτριας του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος στη σεζόν. Ξεκίνησε τη χρονιά με 1,78 μέτρα σε Ούντινε (Ιταλία) και Νεβίζντι (Τσεχία), ενώ στο Κλάντνο (επίσης Τσεχία) είχε επίδοση 1,81. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανέβηκε ένα “σκαλί” ακόμη (1,83).

Η αθλήτρια του Θοδωρή Δόση ανήκει από φέτος στην κατηγορία Κ23 με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπέργκεν να αποτελεί τον μεγάλο και τον κύριο στόχο της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

karta antonis garden