«Ισχύς εν τη ενώσει» σε επίπεδο Ακαδημιών

Κεραμειά Ίκαρος Μουρνιών | 5 Ιουλίου 2017, 17:49

Την απόφαση για συμπόρευσή τους σε επίπεδο πρωταθλημάτων υποδομής ανακοίνωσαν τα Κεραμειά και ο Ίκαρος Μουρνιών, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Μοιράζονται το ίδιο όραμα, τις ίδιες ανησυχίες και διακατέχονται από την ίδια φιλοσοφία» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα των Κεραμειών στο facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ισχύς εν τη ενώσει». Ακαδημία Α.Ο. Κεραμειά και Ίκαρος Μουρνιών.

Εδώ και τρία χρόνια δύο παρέες από γονείς προχώρησαν, κάτω από αντίξοες συνθήκες, στην δημιουργία δύο Ακαδημιών: του Α.Ο Κεραμειά & του Ίκαρου Χανίων. Οι δύο παρέες αυτές αποφάσισαν την κοινή τους συμπόρευση στα πρωταθλήματα των Ακαδημιών για την σεζόν 2017-2018 γιατί διαπίστωσαν ότι μοιράζονται το ίδιο όραμα, τις ίδιες ανησυχίες & διακατέχονται από την ίδια φιλοσοφία που αφορά τα ποδοσφαιρικά τμήματα των υποδομών.

Μια συνεργασία που:

Βάζει στην άκρη τις ταμπέλες, τα ονόματα, τις μικροπρέπειες & τις ανόητες σκέψεις.
Επενδύει στην διδαχή των αξιών & των αρχών εκείνων (ειλικρίνεια, συνεργασία, σεβασμός, εμπιστοσύνη, προσπάθεια, άμιλλα, κοινωνικότητα, φιλία, ταπεινότητα) που πρέπει να χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο & έναν αθλητή.
Αντιστέκεται στο παιδομάζωμα, άνευ αντικρίσματος, που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια εις το όνομα των φρούδων ελπίδων & της ικανοποίησης της ματαιοδοξίας των γονέων.
Λέει ναι στην ανάδειξη του Χανιώτη ποδοσφαιριστή ο οποίος, παρόλο την σημαντική παρουσία των ομάδων του Νομού μας στις επαγγελματικές κατηγορίες, αναζητεί ακόμα την θέση που του αρμόζει στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Στοχεύει στην δημιουργία μίας πρότυπης ποδοσφαιρικής ακαδημίας με γνώμονα τα παιδιά και μόνο.

Είμαστε σίγουροι ότι το εγχείρημα μας θα στεφθεί με επιτυχία. Μία ακαδημία αυτοδιοίκητη (από γονείς & μόνο), οικονομικά ανεξάρτητη & με διαφορετικό τρόπο σκέψης που θα μπορείτε να βρείτε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «ΕΛΠΙΣ και ΝΙΚΗ», που βρίσκονται στα Νεροκούρου Χανίων.

Πολύ σύντομα λοιπόν θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για τον προγραμματισμό της Ακαδημίας μας.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους σας και ραντεβού στις 4 Σεπτεμβρίου στο «ΕΛΠΙΣ και ΝΙΚΗ»!!!!!

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis