Ηρθε η ώρα για τις μάχες των πλέι οφ…

Super League 2 22 Απρ 2021, 13:32

Η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Σούπερ Λιγκ 2 φέρνει σε πρώτο, πλέον, πλάνο τις μάχες των πλέι οφ. Αυτές πρόκειται να ξεκινήσουν τη Μεγάλη Τετάρτη.

Αυτό που προκύπτει μετά την ολοκλήρωση των 22 αγωνιστικών είναι ότι ο Ιωνικός καταρχήν έχει τη μεγάλη ευκαιρία ν’ αξιοποιήσει πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 1η θέση, διαφυλάττοντας τη διαφορά που τον χωρίζει από τις ομάδες που τον καταδιώκουν. Ουσιαστικά, απειλείται από την Ξάνθη και τον Λεβαδειακό, έχοντας καταφέρει να έχει με το μέρος του διαφορά 6 βαθμών σε βάρος τους.

Το ενδιαφέρον όμως επικεντρώνεται και στη 2η θέση, εκεί όπου αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν Ξάνθη και Λεβαδειακός, με τους Ακρίτες να έχουν προβάδισμα. Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει διαφορά από άλλες που τις καταδιώκουν, με τον Εργοτέλη να βρίσκεται στο -5 και τα Χανιά να είναι στο -6.

Το ζητούμενο για τις δύο ομάδες της Κρήτης είναι να μπορέσουν να κυνηγήσουν τις πιθανότητες τους, με την πρώτη τους αποστολή στα πλέι οφ να είναι στην Ξάνθη για τα Χανιά και κόντρα στον Διαγόρα, ο οποίος ουσιαστικά, πρακτικά, δεν μπορεί να κυνηγήσει κάτι και ειδικότερα τη 2η θέση στα πλέι οφ, με το παιχνίδι αυτό να διεξάγεται στο Παγκρήτιο για τον Εργοτέλη.

Ακολουθούν έτσι 5 αγωνιστικές με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να φανεί πώς οι ομάδες θα διαχειριστούν τα παιχνίδια που τους περιμένουν. Ουσιαστικά, η είδηση που προέκυψε στην τελευταία αγωνιστική είναι ότι η 6η θέση “κλείδωσε” από την ομάδα του Διαγόρα, με την Παναχαϊκή να μένει εκτός νυμφώνος, παρότι ο στόχος της φέτος ήταν να βρισκόταν, τουλάχιστον, στην εξάδα.

Οπως φαίνεται, ο Ιωνικός έχει μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει απευθείας την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, ενώ διαφαίνεται ότι θα υπάρξει μάχη για τη δεύτερη θέση και την κατάκτηση της και όχι απαραίτητα μεταξύ Ξάνθης και Λεβαδειακού… Υπενθυμίζεται φυσικά ότι εφόσον το πρωτάθλημα δεν ξεκινούσε τόσο αργά, οι αγωνιστικές που θα παίζονταν στα πλέι οφ θα ήταν 10 και όχι 5 όπως θα γίνει τώρα.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad