Ηρόδοτος: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο

Γ' Εθνική 8 Απριλίου 2021, 20:57

Άρχισαν την Πέμπτη οι εργασίες για την ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου καλτσέτο στις εγκαταστάσεις του Ηροδότου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ολοκλήρωση των εργασιών σε ένα τετράμηνο και θα είναι έτοιμο προς χρήση με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού αναφέρει σχετικά:

«Έναρξη εργασιών για την ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου καλτσέτο στις εγκαταστάσεις μας! Ξεκίνησαν σήμερα (08/04) οι εργασίες για την ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου καλτσέτο στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας. Είναι το πρώτο από τα έργα που σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε στο γήπεδο του Ηροδότου.

Η νέα τροποποιημένη μελέτη περιλαμβάνει δύο γήπεδα 5Χ5 με τάπητα τελευταίας τεχνολογίας, καινούργια δίκτυα ηλεκτροφωτισμού και νέους πυλώνες, αλλαγή περίφραξης, αναβάθμιση των χώρων περιμετρικά του καλτσέτο, φύτευση, σημαντικές ανακατασκευές στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων και διάφορες άλλες εργασίες για συντήρηση και αναβάθμιση του χώρου των ακαδημιών μας.

Το έργο αναμένουμε να τελειώσει εντός τεσσάρων μηνών, ώστε με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι μικροί αστέρες μας να προπονούνται σε γήπεδα υπερσύγχρονα και εγκαταστάσεις πολύ βελτιωμένες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση του έργου, και επίσης να κάνουμε ειδική μνεία στον κύριο Γιάννη Σπυριδάκη Πολιτικό Μηχανικό από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, για την βοήθεια προς τον σύλλογο σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζεται, αλλά και την άψογη συνεργασία που έχουμε ως τώρα. Καλή αρχή λοιπόν…»

Estrella
Auto KCS