Ηρόδοτος: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Γ' Εθνική 26 Ιουλίου 2021, 18:58

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε τη Δευτέρα η Διοίκηση του Ηροδότου και τον ευχαρίστησε για την στήριξη της Περιφέρειας και τη γενικότερη συνεργασία που υπάρχει με το σωματείο της Νέας Αλικαρνασσού.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης, ο οποίος και δώρισε αγωνιστική φανέλα της ομάδας στον Περιφερειάρχη, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Λαμπράκης και Στέλιος Παπαδημητρίου.

Η ενημέρωση του Ηροδότου αναφέρει σχετικά:

«Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με την Διοίκηση του Ηροδότου. Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα η Διοίκηση της ομάδας του Ηροδότου και τον ευχαρίστησε για την στήριξη της Περιφέρειας και την καλή συνεργασία που υπάρχει με το Σωματείο.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης, ο οποίος και δώρισε αγωνιστική φανέλα της ομάδας στον Περιφερειάρχη ως ένδειξη αναγνώρισης της στήριξής του, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας Γιώργος Λαμπράκης και ο ταμίας του συλλόγου Στέλιος Παπαδημητρίου.

Η διοίκηση του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Κρήτης και ειδικότερα τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νίκο Συριγωνάκη για την βοήθεια τους προς τον σύλλογο μας!»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad