Ηρόδοτος: Στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας

Γ' Εθνική 18 Νοεμβρίου 2020, 21:07

Δραστηριοποιείται ο Ηρόδοτος για τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Κρήτη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η δράση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού αφορά συγκέντρωση τροφίμων, χαρτικών, σχολικών ειδών και γενικότερα ειδών πρώτης ανάγκης. Πότε και που; Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του συλλόγου από Δευτέρα έως Παρασκευή (11:00-13:00).

Η ανακοίνωση της Ηρακλειώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Στις δύσκολες ώρες που πέρασε το νησί μας με καταστροφές και πλημύρες σε κάποιες περιοχές της Κρήτης παρέχουμε βοήθεια στον συνάνθρωπο μας.

Η ακαδημία ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, η ομάδα ανδρών Ηροδότου, η ομάδα Νέων Ηροδότου, η ομάδα Ελπίδων Ηροδότου και σε συνεργασία με το Σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη, την συλλογική προσφορά παραγόντων, προπονητών, αθλητών, γονέων και φιλάθλων σε μια προσπάθεια αλληλεγγύης, συγκεντρώνει τρόφιμα, χαρτικά, σχολικά είδη γενικά είδη πρώτης ανάγκης στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχασαν μέχρι και τα σπίτια τους στις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το νησί μας.

Δευτέρα έως Παρασκευή λοιπόν, ώρες 11:00-13:00 πμ στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του συλλόγου μας όπου θα γίνει η συγκέντρωση των πραγμάτων. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, βέβαια τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας λόγω covid-19.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
➩ 6979 496 798 κ. Κώστας Κουντούρης
➩ 6977 152 519 κ. Βάσω Κρασανάκη»

Estrella