Ηρόδοτος: Πρώτη προπόνηση Σκύβαλου και ρεπό

Γ' Εθνική 1 Μαΐου 2021, 21:27

Την πρώτη προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου πραγματοποίησε ο νέος τεχνικός της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, Μανώλης Σκύβαλος, το Μεγάλο Σάββατο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η θητεία του Σκύβαλου στον Ηρόδοτο ξεκίνησε με ομιλία προς τους παίκτες παρουσία του προέδρου του σωματείου. Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν ρεπό, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη (04/05).

Το δελτίο τύπου του Ηροδότου αναφέρει σχετικά:

«Πρώτη προπόνηση με τον νέο μας προπονητή Μανώλη Σκύβαλο! Την πρώτη του προπόνηση, στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού, με την ομάδα μας πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ο νέος μας προπονητής Μανώλης Σκύβαλος.

Ο 39χρονος τεχνικός που θα βρίσκεται στον πάγκο των “κυανόλευκων” μίλησε στους παίχτες, παρουσία του Προέδρου και σύσσωμης της διοίκησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του κ. Σκύβαλου και των συνεργατών του πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας.

Το ραντεβού για την επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση, ανανεώθηκε την Τρίτη του Πάσχα (04/05).»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μανώλη Σκύβαλου ως τεχνικός του Ηροδότου:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που με επέλεξε για το πάγκο της ομάδας. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι, αυτό το σωματείο είναι καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί.»

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad