Ηρόδοτος: Δώσε αίμα, σώσε ζωές!

Γ' Εθνική 19 Φεβρουαρίου 2021, 19:29

Σε εθελοντική αιμοδοσία θα συμμετάσχει την προσεχή Κυριακή (21/02) ο Ηρόδοτος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος στη Νέα Αλικαρνασσό από τις εννέα και μισή το πρωί μέχρι τη μία και μισή το μεσημέρι (09:30-13:30) με κεντρικός μήνυμα – σλόγκαν “Δώσε αίμα, σώσε ζωές”.

Η ενημέρωση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού αναφέρει σχετικά:

«Εθελοντική αιμοδοσία με την συμμετοχή της ομάδας μας στις 21/02!!! Οι έννοιες της κοινωνικής προσφοράς και δημόσιας υγείας συμβαδίζουν με τον αθλητισμό.

Έτσι και ο Ηρόδοτος αποδεικνύοντας εμπράκτως την κοινωνική ευαισθησία που διακατέχει τον σύλλογο, θα δώσει το παρών και σε αυτήν την εθελοντική αιμοδοσία, στηρίζοντας ένθερμα αυτήν την πράξη αλληλεγγύης και ελπίδας προς τον συνάνθρωπο, ειδικά σε τόσες δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας.

Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες και η αιμοδοσία αποτελεί μία ουσιαστική ευκαιρία να βοηθήσουμε κόσμο που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στο Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος στην Ν. Αλικαρνασσό από τις 09:30 πμ έως 13:30 μμ, με την υποστήριξη της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, με το μήνυμα “ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΣΩΣΕ ΖΩΕΣ”.»

Αιμοδοσία

Estrella
Auto KCS