Ηρόδοτος: Αιμοδοσία και προετοιμασία για την επιστροφή

Γ' Εθνική 21 Φεβρουαρίου 2021, 20:56

Στην εθελοντική αιμοδοσία στο Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος στη Νέα Αλικαρνασσό​ συμμετείχε ο Ηρόδοτος (μέσω του προέδρου του), ενώ στην τελική ευθεία μπήκαν οι προετοιμασίες για την επιστροφή στις προπονήσεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε δύο σκέλη χωρίζεται το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού. Αφενός η κοινωνική δράση (αιμοδοσία) που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής κι αφετέρου η Δευτεριάτικη επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις μετά από (πολύ) μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ενημέρωση του Ηροδότου αναφέρει σχετικά:

«Εθελοντική αιμοδοσία με συμμετοχή του Προέδρου μας και προετοιμασίες για την αυριανή προπόνηση!

➺ Στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αίματος του Βενιζελείου Νοσοκομείου, εκπροσώπησε την ομάδα μας ο Πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος έδωσε και αίμα.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μία έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης και μία κορυφαία πράξη ευθύνης και προσφοράς απέναντι στα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

➺ Παράλληλα, παίκτες και προπονητικό τιμ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, προκειμένου η ομάδα να μπεί ομαλά και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων από αύριο μετά από αποχή μηνών, τηρώντας βέβαια ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο και φυσικά όποιες άλλες οδηγίες δοθούν, ώστε αν και εφόσον ανακοινωθεί στο μέλλον η επανέναρξη του πρωταθλήματος και η επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, η ομάδα μας είναι έτοιμη.»

Estrella