Ηρεμα τα… μεταγραφικά νερά του Πλατανιά

Πλατανιάς | 12 Ιουνίου 2016, 12:15

Ηρεμα χαρακτηρίζονται τα… νερά του Πλατανιά έπειτα άλλωστε από την ολοκλήρωση των πέντε μεταγραφών που στο μεγαλύτερο ποσοστό έχουν διαμορφώσει την εικόνα που θα παρουσιάζει το ρόστερ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ουσιαστικά, το βάρος από εδώ και το εξής επικεντρώνεται στην εναλλακτική λύση για τη θέση του αριστερού μπακ και στο σενάριο της πώλησης κάποιου ή κάποιων παικτών. Μιλούνοβιτς, Κουλιμπαλί, αλλά και Μπανανά, Γκνιάτιτς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και εννοούμε ότι δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί, όταν άλλωστε είμαστε ακόμα στις αρχές Ιουνίου, αυτοί οι παίκτες να φέρουν κάποια πρόταση στα γραφεία και να παραχωρηθούν.

Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικό είναι ότι το ρόστερ έχει σχεδόν σε ποσοστό 100%(!) συμπληρωθεί και απομένει απλώς να ξεκαθαρίσει και στην πράξη, στην πορεία του χρόνου, ότι θα είναι αυτό εν όψει της νέας περιόδου. Σε ό,τι αφορά τον Ανγκούλο, σημειώνεται -και από τον Πλατανιά αυτό εξάλλου επιβεβαιώνεται- ότι υπολογίζεται κανονικά ως παίκτης της ομάδας και εν πάση περιπτώσει με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή παραμένει. Μεταγραφή στη θέση του επιθετικού θα μπορούσε να γίνει άπαξ και ο Ισπανός αποχωρήσει.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad