Ηρακλής: Ο Αρης ήταν σε καλύτερη μέρα

Χανιά | 3 Απριλίου 2017, 20:28

Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση του Αρη, ο Ανδρέας Ηρακλής με δηλώσεις του στο Metropolis στη Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά ο αμυντικός του ΑΟΧ ξαναμίλησε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Αρη, αυτή τη φορά όμως αφού αυτό διεξήχθη.

/Bella Pizza

Σύμφωνα με όσα είπε:

«Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, γιατί θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον στόχο της παραμονής. Ο Αρης ήταν σε καλύτερη μέρα, ανέβηκε μετά από κάποιο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί ρίσκαρε ο κ. Κωστένογλου και πήρε δίκαια τη νίκη. Στα πρώτα δέκα λεπτά ο Αρης μπήκε δυνατά, προσπάθησε να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Εμείς δείξαμε ότι μπορούσαμε εύκολα να κρατήσουμε το μηδέν από το εικοσάλεπτο και μετά, αλλά με τις αλλαγές που έκαναν, προσπάθησαν να φορτώσουν την περιοχή, ανέβηκε η ομάδα και προηγήθηκαν. Μετά ήταν εύκολο νομίζω, γιατί ανοίξαμε κι εμείς. Έγινε και το πέναλτι».

Για τη μάχη της ανόδου: «Η Λαμία πέρασε από την Καλλιθέα που το θεωρούσα δύσκολο. Το πέναλτι δεν το είδα και δεν έχω άποψη. Είναι δυνατοί και η Λαμία και ο Απόλλων. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει. Χρειάζεται υπομονή και σοβαρότητα για τον Αρη».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad