Ηρακλής: Να κάνουμε το παιχνίδι μας στην Σπάρτη

Χανιά | 24 Οκτωβρίου 2016, 13:34

Ο αμυντικός του Α.Ο.Χανιά Ανδρέας Ηρακλής έκανε δηλώσεις στο επίσημο site του συλλόγου, σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στην Σπάρτη.

 Όπως τονίζει ο Ανδρέας Ηρακλής, η ομάδα του θα κάνει το παιχνίδι της, με στόχο το καλύτερο συνατό αποτέλεσμα.

Η δήλωση Ηρακλή:

‘’Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για μας, οπότε, μόνο εύκολο δεν είναι. Όπως, εύκολο δεν θα είναι και για τη Σπάρτη, η οποία δεν έχει εικόνα για μας. Η Σπάρτη αντίθετα, έχει δώσει δύο αγώνες κυπέλλου αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός. Ουσιαστικά κάνει κι αυτή τώρα ένα νέο ξεκίνημα. Εμείς θα πάμε εκεί, να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Σίγουρα υπάρχει άγχος αλλά αυτό το ξεχνάμε όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Η Σπάρτη διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, όπως καλούς παίκτες έχουμε κι εμείς. Δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο η έδρα. Άλλωστε, όλα στην Ελλάδα, τα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Αν κερδίσει η Σπάρτη, θα λένε ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η έδρα.

Αν κερδίσουμε για παράδειγμα εμείς, θα λένε ότι η Σπάρτη είχε το άγχος της έδρας. Όλα σχετικά είναι. Το θέμα είναι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος‘’.

Πρωινή προπόνηση

Στο μεταξύ οι παίκτες του ΑΟΧ προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Δευτέρας (24/10) στη Μοναχή Ελιά. Κοζάκης και Ζόρο συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα και φυσικά δεν υπολογίζονται για τα προσεχή ματς της ομάδας, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Την Τρίτη (25/10) η προπόνηση είναι κα πάλι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί.

Estrella
/psiloritischania