Ηρακλής: Μόνο το αγωνιστικό και αφήνουμε τα άλλα απ’ έξω

Χανιά | 28 Μαρτίου 2017, 22:04

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο Ανδρέας Ηρακλής κάνοντας αναφορά μεταξύ άλλων στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε μετά την απόφαση της ΕΕΑ και το ματς με τον Αρη.

«Πολλές ομάδες έχουν προβλήματα. Δεν το κρύβουμε ότι κι εμείς είμαστε λίγο πίσω σε αυτό το κομμάτι. Συγκεντρωνόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και αφήνουμε τα άλλα απ’ έξω. Μας ενδιαφέρει μόνο τι θα κάνουμε την Κυριακή και τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα», τονίζει μεταξύ άλλων ο παίκτης του ΑΟΧ.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής επεσήμανε τα εξής:

Για το στόχο στον αγώνα με τον Αρη: «Να κάνουμε ό,τι σε κάθε ματς. Να μπούμε και να κλειδώσουμε την παραμονή μας. Θέλουμε ακόμα κάποιους βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε με τη Λαμία. Ελπίζουμε σε αυτό το ματς να πάρουμε κάτι, γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα η παραμονή».

Για την πορεία του Αρη και πώς του φαίνεται η πρώην ομάδα του: «Eχω περάσει δύο χρόνια στην ομάδα και έζησα πολύ έντονες στιγμές. Φέτος έχει πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλό ρόστερ. Εχει και έναν πάρα πολύ καλό προπονητή με τον οποίο έχω συνεργαστεί, τον κύριο Κωστένογλου. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει, γιατί έχει τον Απόλλωνα και τη Λαμία εντός έδρας. Αν είναι λίγο σοβαρός και κάνει αυτό που πρέπει, δεν θα έχει πρόβλημα. Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται μέσα στην ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα στον Αρη, αλλά υπάρχουν παίκτες με προσωπικότητα που μπορούν να ξεπεράσουν κάποια πράγματα. Δεν πιστεύω ότι οι άλλες ομάδες θα κάνουν το απόλυτο. Λίγη σοβαρότητα και τύχη χρειάζεται και θα πετύχει τον στόχο του. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα».

Για το αν ο Αρης μπορεί να προλάβει την άνοδο: «Ο Αρης στα Τρίκαλα έπαιξε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με εξαιρετικές εμφανίσεις. Δεν είναι και το πιο εύκολο να πάρεις ματς εκεί, άσχετα αν λέγεσαι Αρης. Τα Τρίκαλα έχουν ποιοτική ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουν τα επόμενα και να μην κοιτούν το παρελθόν. Αν συσπειρωθούν θα τα καταφέρουν στο τέλος».

Για το αν ο Απόλλων έχει “κλειδώσει” την άνοδο: «Θα τη χάσει δύσκολα. Η 2η θέση θα κριθεί μεταξύ Λαμίας και Αρη. Πιστεύω ότι ο Απόλλων θα είναι πρώτος, έτσι όπως έχω δει τις ομάδες και όπως έχω δει τη σοβαρότητα με την οποία βλέπει τα παιχνίδια».

Απόδοση: flnews.gr

Estrella
/psiloritischania