Ιωαννίδης: Ημασταν καλύτεροι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε…

Α.Ο. Χανιά | 23 Ιανουαρίου 2016, 20:09

Ο Βασίλης Ιωαννίδης παρέστη εκ μέρους των παικτών του ΑΟΧ στη συνέντευξη Τύπου μιλώντας για το παιχνίδι με τη Λάρισα. «Πήραμε ένα βαθμό, δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι αλλά τι να κάνουμε… Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος» τόνισε ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως είπε: «Ξέραμε ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Καταφέραμε να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας και να βγούμε πολλές φορές μπροστά για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και τους 3 βαθμούς. Ημασταν καλύτεροι αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι, όμως όπως έχουμε μάθει, αν δεν μπορείς να το κερδίσεις, καλύτερα να μην το χάσεις. Πήραμε ένα βαθμό, δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι αλλά τι να κάνουμε… Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»…

Για το αν το χειροκρότημα στο τέλος από τον κόσμο τους δίνει δύναμη: «Εννοείται, σίγουρα. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε και εμείς θα δίνουμε το 100% ή το… 1000% για τον κόσμο και για την ομάδα».

Για τον ίδιο και την εμφάνισή του: «Τι να πω… Η ομάδα να κερδίζει και όλα τ’ άλλα καλά. Άμα κερδίζει η ομάδα είμαστε κι εμείς καλά, αυτό είναι το σωστό».

Estrella
Papantonakis Cards