«Ινστιτούτο από Αργεντινή για Μουνάφο»

Πλατανιάς | 27 Μαΐου 2016, 20:28

Σενάρια για αποχώρηση του Χουάν Μανουέλ Μουνάφο από τον Πλατανιά έρχονται στο προσκήνιο και δη από τη χώρα του ποδοσφαιριστή, την Αργεντινή.

Eιδικότερα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ από την “χώρα του τάνγκο”, η ομάδα από την πατρίδα του Μουνάφο που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του είναι η Ινστιτούτο. Μάλιστα, την είδηση αναπαράγει στην ουσία το γνωστό σάιτ sport24 αναφέροντας τα εξής:

«Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, η Ινστιτούτο έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο μέσο του Πλατανιά, Χουάν Μανουέλ Μουνάφο, ο οποίος είναι στην Ελλάδα από το 2009.

Το 2009 ήρθε ο 28χρονος Αργεντινός μέσος, Χουάν Μανουέλ Μουνάφο, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πανθρακικό, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς. Έκτοτε κι έχοντας φορέσει τη φανέλα των Πλατανιά (δις) κι Αστέρα Τρίπολης, είναι μέχρι και σήμερα κάτοικος της χώρας μας.

Ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι η νέα σεζόν θα τον βρει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, η ομάδα της χώρας, Ινστιτούτο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Χουάν Μανουέλ Μουνάφο. Η ομάδα από την περιοχή Κόρδοβα της “χώρας του τάνγκο”, είναι στην προτελευταία θέση της δεύτερης κατηγορίας παλεύοντας για την παραμονή της σε αυτή.

Την τρέχουσα σεζόν της Super League, ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο είχε 23 συμμετοχές με την ομάδα των Χανιών και μεγάλη συμβολή στην εξαιρετική της πορεία».

Ο ΜΟΥΝΑΦΟ

Τώρα, ο Μουνάφο αξίζει με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι έχει συμβόλαιο για άλλο έναν χρόνο με τον Πλατανιά. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής φυσικά από τον οποίο στον Πλατανιά δεν έχουν κανένα παράπονο από τις αγωνιστικές του επιδόσεις, θα μπορούσε να τεθεί θέμα πώλησής του εφόσον φτάσει πρόταση, μιας και αυτή τουλάχιστον τη στιγμή δεν υπάρχει. Οπως με την ευκαιρία μπορεί να τονιστεί ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για κανένα παίκτη του Πλατανιά (Μπανανά, Κουλιμπαλί, Μιλούνοβιτς, Γκνιάτιτς). 

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος είχε φέτος 25 συμμετοχές με τη φανέλα του Πλατανιά, εκ των οποίων οι 23 στο πρωτάθλημα και οι 2 στο Κύπελλο.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad