ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Ριτζάκης: Αν δεν ένιωθα έτοιμος δεν θ’ αναλάμβανα το ΣΥΝΚΑ

Χαρούμενος όπως τονίζει για δύο λόγους αισθάνεται ο Γιώργος Ριτζάκης μετά το γεγονός της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Το athlitiko ζήτησε δηλώσεις από τον νεαρό Χανιώτη προπονητή, τον οποίο ρωτήσαμε για το πώς αισθάνεται καταρχήν για το γεγονός ότι από τις Μικτές ομάδες μεταπηδά προπονητικά σε μια ομάδα που θ’ αγωνιστεί τη νέα χρονιά για τρίτη σερί σεζόν στην Γ’ Εθνική.

«Νιώθω χαρούμενος για δύο λόγους», τονίζει, «ο πρώτος είναι ότι επιστρέφουμε σ' ένα είδος δράσης μετά από ένα διάστημα απραξίας και ο δεύτερος είναι ότι συναντώ πάλι γνωστά και οικεία πρόσωπα με τα οποία είχα συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν. Οσον αφορά τον προσωπικό μου στόχο θα πω απλά ότι συμβαδίζει απόλυτα με τον ομαδικό στόχο. Αν η ομάδα πετύχει τους στόχους της είναι αρκετό για να ικανοποιήσει και τις προσωπικές μου φιλοδοξίες. Αν δεν ένιωθα έτοιμος και εγώ σίγουρα δεν θα ήμουν σε αυτή τη θέση»...

Επόμενη ερώτηση προς τον Γιώργο Ριτζάκη για το στόχο που τίθεται με τη νέα του ομάδα. Οπως σημειώνει: «Βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που αποπνέει υγεία και που μετά το τέλος κάθε προπόνησης και αγώνα να είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια την οποία θα έχουμε καταβάλει».

Τέλος, σε ερώτηση για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα τη νέα περίοδο, ο νέος προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ απαντά ως εξής:

«Το πρωτάθλημα μου θυμίζει πάρα πολύ το παλιό περιφερειακό Κρήτης με το οποίο είχα ξεκινήσει πριν αρκετά χρόνια και την καριέρα μου από τη θέση του βοηθού προπονητή στην ομάδα του Αρη Σούδας. Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό, αν και αναμφίβολα θα είναι επηρεασμένο από τις συνέπειες που θα επιφέρει η πανδημία στη χώρα μας».

karta antonis garden