ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Λύση συνεργασίας με Μαθιουδάκη

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μαθιουδάκη ανακοίνωσε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο Μαθιουδάκης ως "πιστός στρατιώτης" της ομάδας κλήθηκε σε μία δύσκολη χρονική περίοδο να αντικαταστήσει τον Αστέριο Θέμελη και καθοδήγησε την ομάδα μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού. 

Οι πληροφορίες του athlitiko αναφέρουν ότι στο στόχαστρο βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος της ομάδας, μέσα από τη συνεργασία με την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας. Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, τον Ενωσιακό προπονητή, Γιώργο Ριτζάκη, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τα καθήκοντά του στην ΕΠΣΧ, για την οποία δεν έχει γίνει γνωστό εάν ήδη έχει τεθεί τέτοιο θέμα συζήτησης.

Η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ για τη λύση της συνεργασίας με τον Ν. Μαθιουδάκη έχει ως εξής:

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μαθιουδάκη, έναν άνθρωπο ο οποίος σε κάθε δύσκολη στιγμή, έτσι και στο φετινό πρωτάθλημα, βρέθηκε κοντά στην ομάδα μόλις τον χρειάστηκε.

Με την έλευσή του το κλίμα άλλαξε και η ομάδα άρχισε να βγάζει άλλον εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας νίκες και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, μέχρι που… τα σταμάτησε όλα ο κοροναϊός.

Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εύχονται στον Νίκο Μαθιουδάκη καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία και βέβαια… εις το επανιδείν!

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τον τεχνικό που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας.

 

karta antonis garden