ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Μαθιουδάκης: Πρώτα τις ψυχές μας όποιος θέλει να μας κερδίσει

Ευχαριστημένος για τη νίκη της ομάδας του σε βάρος του ΠΟΑ, σε ένα παιχνίδι που όπως τόνισε, δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, δήλωσε μετά το τέλος του ο Νίκος Μαθιουδάκης.

«Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, που το δείχνει και η βαθμολογική της θέση. Είπαμε ομως με τα παιδιά ότι πρέπει να σταματήσουμε να κερδίζουμε μεν τις εντυπώσεις και να μην παίρνουμε κάτι», σημείωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, συνεχίζοντας ως εξής: «Ηταν ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με λιγοστές φάσεις, όποιος έβαζε το γκολ, θα κέρδιζε. Αποδειχθήκαμε πιο τυχεροί, κερδίσαμε και βλέπουμε τη συνέχεια πιο αισιόδοξα».

Για το αν υπάρχουν σκέψεις για τη νέα περίοδο, απάντησε: «Πραγματικά αυτό είναι κάτι που με αφήνει αδιάφορο. Τη δεδομένη στιγμή αυτό που με νοιάζει, είναι η ομάδα να καταφέρει να ανανεώσει την παρουσία της και την επόμενη χρονιά στην κατηγορία και νομίζω ότι μετά υπάρχει πολύς χρόνος για να τα δει αυτά η διοίκηση και να πάρει τις αποφάσεις της».

Για το ότι οι παίκτες του ΣΥΝΚΑ έδειξαν αποφασισμένοι για νίκη, σχολίασε: «Ισχύει αυτό. Με τα παιδιά είπαμε ότι από ‘δω και πέρα, όποιος θέλει να μας κερδίσει, θα πρέπει να κερδίσει πρώτα τις ψυχές μας. Τα παιδιά το έδειξαν αυτό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαι πολύ υπερήφανος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι να τελειώσει αυτή η δοκιμασία των πλέι άουτ».

karta antonis garden