ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

ΣΥΝΚΑ: Το λιγότερο προκλητική η διαιτησία Βισκαδούρου

Για καταφανέστατο πέναλτι, όπως ακριβώς σημειώνεται, που υπήρξε στο Νικόλτση στο β’ ημίχρονο και δε δόθηκε, κάνει αναφορά η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Η χανιώτικη ομάδα, ουσιαστικά, εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία του Βισκαδούρου.

Ειδικότερα, η διαιτησία του Ηρακλειώτη ρέφερι χαρακτηρίζεται από το ΣΥΝΚΑ, «το λιγότερο σαν… προκλητική».

«Σαν ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, δεν έχουμε συνηθίσει να μιλάμε ή να βγάζουμε ανακοινώσεις για τη διαιτησία, πιστεύοντας στην αξία και την ικανότητα των διαιτητών της Κρήτης. Ωστόσο, η διαιτησία του κ. Βισκαδούρου στον αγώνα μας με τον ΑΟΑΝ μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο… προκλητική! Αυτό είναι το μόνο που έχουμε να πούμε επί του παρόντος και επιφυλασσόμαστε όπως προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα», είναι το επίμαχο σημείο στη σχετική αναφορά που γίνεται από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για το παιχνίδι στον Αγιο Νικόλαο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της ομάδας έχει ως εξής:

«Με ήττα ξεκίνησε η ομάδα μας τη διαδικασία των play out στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, χάνοντας από τον ΑΟΑΝ με 2-1 στον Άγιο Νικόλαο, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με τον Βεστάκη.

Πριν "βγει" το ημίχρονο πάντως, η ομάδα του Λασιθίου προηγήθηκε με 2-1 ενώ στην επανάληψη, η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει το ματς, αν καταλογιζόταν καταφανέστατο πέναλτι στον Νικόλτση.

Σαν ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, δεν έχουμε συνηθίσει να μιλάμε ή να βγάζουμε ανακοινώσεις για τη διαιτησία, πιστεύοντας στην αξία και την ικανότητα των διαιτητών της Κρήτης. Ωστόσο, η διαιτησία του κ. Βισκαδούρου στον αγώνα μας με τον ΑΟΑΝ μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο… προκλητική! Αυτό είναι το μόνο που έχουμε να πούμε επί του παρόντος και επιφυλασσόμαστε όπως προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα».

karta antonis garden