ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Εκοψε την πίτα του το ΣΥΝΚΑ

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της πριν από λίγες μέρες σε γνωστό κοσμικό κέντρο.

Παρών στην εκδλήλωση ήταν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους παίκτες, το ΔΣ και το προπονητικό επιτελείο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η χανιώτικη ομάδα προχώρησε σε βραβεύσεις.

Τιμήθηκαν λοιπόν ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο προπονητής της Μικτής Χανίων Κ16, Γιώργος Ριτζάκης και ο πρόεδρος του "Γαλανόλευκου Φάρου", Νίκος Φλέκκας.

synka kopi 1

H ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ είναι η εξής:

Μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων ΣΥΝΚΑ, η ομάδα μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κέντρο “Πορτοκάλι” στον Πλατανιά. Παρών ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Απόστολος Αλεξάκης, καθώς και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Αλεξάκης, οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά, στην ομάδα τα καλύτερα, ενώ έγινε λόγος και τη νέα επένδυση του συνεταιρισμού στην Κέρκυρα, που αυξάνει τον αριθμό των καταστημάτων, αλλά και των εργαζομένων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο χανιώτικο ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο προπονητής τη Πρωταθλήτριας Ελλάδος Κ-16, Γιώργος Ριτζάκης, καθώς και ο πρόεδρος του “Γαλανόλευκου Φάρου”, Νίκος Φλέκκας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Στην εκδήλωση υπήρξε και λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα.

Τους παρευρισκόμενους διασκέδασαν οι Γιάννης Χριστιανάκης, Μανώλης Αγγελάκης, Κατερίνα Λιόλιου, Κώστας Φιωτάκης και οι συνεργάτες τους.

 

karta antonis garden