ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Θέμελης: Δεν με απογοητεύει το αποτέλεσμα

Δίκαιο χαρακτήρισε στις δηλώσεις του το ισόπαλο 1-1 με τον Ρεθυμνιακό ο Αστέριος Θέμελης, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα δεν τον απογοητεύει με βάση την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του.

Από την άλλη, ο τεχνικός του ΣΥΝΚΑ τόνισε ότι θα πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε το παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη και είναι πάλι εντός έδρας, κόντρα στον Αγιο Νικόλαο.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Εξ αρχής αυτό το παιχνίδι για μας ήταν μονόδρομος η νίκη. Θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Ξεκινώντας το παιχνίδι πήγε όπως το είχαμε ετοιμάσει, είχαμε πάρει μέτρα στο γήπεδο και είχαμε μια καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις ώστε να πετύχουμε το γκολ. Ξέρουμε ότι ο Ρεθυμνιακός είναι μια ομάδα η οποία στην κόντρα επίθεση είναι επικίνδυνη. Μετά το 25’-30', το ματς ισορρόπησε. Το γκολ που δεχθήκαμε, είναι από ατομικό λάθος και θα προκαλέσω όποιον θέλει να δει τα γκολ που δεχόμαστε, τα οποία είναι περίεργα. Βέβαια συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Από έναν περίεργο τρόπο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά το σημαντικό είναι ότι επιδείξαμε ηρεμία, συνεχίσαμε και ανεβάσαμε το ρυθμό μας και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι. Βάλαμε τον Ρεθυμνιακό στην περιοχή, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μετά το 1-1 όπου είχαμε 15 περίπου λεπτά στη διάθεσή μας αν παίζαμε πιο ορθόδοξα και είχαμε καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ. Από την άλλη, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Κοιτάζουμε τώρα το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αγιο Νικόλαο όπου θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς. Θεωρώ ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Δεν με απογοητεύει το αποτέλεσμα γιατί η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Θα πρέπει να συνδυάσουμε την εικόνα μαζί με το αποτέλεσμα και νομίζω ότι θα βρεθούμε στο σωστό δρόμο. Για μας, είναι μονόδρομος η νίκη την Τετάρτη με έναν εξίσου πολύ καλό αντίπαλο».

karta antonis garden