ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Θέμελης: Θέλουμε πραγματικά τη νίκη (video)

Στους τρεις βαθμούς της νίκης στοχεύει η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ υποδεχόμενη το μεσημέρι της Κυριακής τον Ρεθυμνιακό. Ο τεχνικός της, Αστέριος Θέμελης, μιλάει για την πρεμιέρα του 2ου γύρου και τις προσδοκίες του από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης:

«Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος. Αν αναλογιστούμε ότι η συγκομιδή μας είναι επτά βαθμοί -δεν μας αρκεί- και με βάση αυτό ξεκινάμε με ένα παιχνίδι εντός έδρας, με τον Ρεθυμνιακό. Θέλουμε πραγματικά τη νίκη, πάρα πολύ. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση.

Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι, η νίκη στο οποίο θα μας δώσει μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια και ψυχολογία. Ένα παιχνίδι που δεν είναι εύκολο. Ο Ρεθυμνιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, το δείχνουν και τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του. Θεωρώ ότι θα κριθεί στο πάθος και στις λεπτομέρειες.

Νομίζω όμως ότι έχουμε προετοιμασθεί κατάλληλα κι ότι είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι. Με δεδομένο ότι ακολουθεί και άλλο εντός έδρας ματς θέλουμε στον δεύτερο γύρο να ξεκινήσουμε νικηφόρα και να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος του πρώτου γύρου.

Ο κόσμος μέχρι τώρα έχει ανταποκριθεί, η βοήθειά του είναι καταλυτική σε κάθε παιχνίδι. Θα ήθελα να παρακαλέσω να έρθουν την Κυριακή, να βοηθήσουν τα παιδιά, να βοηθήσει μία προσπάθεια που κάνουμε με νέους παίκτες, με παίκτες Χανιώτες οι οποίοι κάθε Κυριακή δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να αλλάξει πολλά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έγινε όλη την εβδομάδα και -πρώτα ο θεός- την Κυριακή να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.»

karta antonis garden