ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Αποχαιρέτησε Κυτράκη που "βγάζει" προετοιμασία με Πλατανιά

Ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον Θοδωρή Κυτράκη για τις υπηρεσίες του, εξέδωσε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Ο 26χρονος μέσος διεκδικεί μία θέση στο ρόστερ του Πλατανιά τη νέα σεζόν.

Ειδικότερα, ο Κυτράκης που φέτος έπαιξε σε 15 παιχνίδια στην Γ' Εθνική με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχει συμφωνήσει με τον Πλατανιά προκειμένου να λάβει μέρος στην προετοιμασία που ξεκινά σε λίγες μέρες. Η είδηση είναι γνωστή εδώ και καιρό και τώρα ουσιαστικά μπορούμε να την επιβεβαιώσουμε.

Από κει και πέρα, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις υπηρεσίες που προσέφερε ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής στην ομάδα τη σεζόν που πέρασε και μάλιστα αναφέρεται με πολύ καλά λόγια για τον Κυτράκη.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και ταυτόχρονα ένας εκπληκτικός άνθρωπος δεν θα είναι τη νέα χρονιά στην ομάδα μας.

Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, σεβόμενη την επιθυμία του Θοδωρή Κυτράκη, τον αποδεσμεύει και του εύχεται καλή επιτυχία στην μετέπειτα ποδοσφαιρική του πορεία.

Ο Θοδωρής αποτέλεσε αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας μας, προσφέροντας τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια της παραμονής του.

Ακόμη και μετά την τελευταία περιπέτεια υγείας, με τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο, δεν έπαψε λεπτό να σκέφτεται την επιστροφή του στην ομάδα και το πως θα μπορούσε να βοηθήσει.

Θοδωρή, σου ευχόμαστε τα καλύτερα και βέβαια… εις το επανιδείν!».