ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

"Επαναπατρισμός" Ιμέρι για ΣΥΝΚΑ

Ο Αντριάν Ιμέρι μετά το επαγγελματικό του ταξίδι στον Ατρόμητο επιστρέφει στα Χανιά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. 

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ατρόμητο, στον οποίο πήρε μεταγραφή από τον Κρητικό Αστέρα το 2015. Ο Ιμέρι ξεκίνησε από την Ακαδημία Αρένα-Ιωνία και στη συνέχεια βρέθηκε στους Νέους Χανίων, τη θυγατρική ομάδα του Κρ. Αστέρα. Μέσω της συμμετοχής του στην πρώτη ομάδα και τις εξαιρετικές παρουσίες του με τις Μικτές ομάδες ΕΠΣ Χανίων και Περιφέρειας Κρήτης ο Ιμέρι "μπήκε στο μάτι" των ανθρώπων του Ατρομήτου, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή (μαζί με τον Χρήστο Μαρκουλάκη).

Η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ έχει ως εξής:

Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Κρητικό Αστέρα, αλλά οι «σειρήνες» της Super League ήχησαν γρήγορα γι’ αυτόν, αναγνωρίζοντας το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, Αντριάν Ιμέρι, ο οποίος αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.

Ο 20χρονος αθλητής, που έχει γεννηθεί στην Αθήνα, αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είχε εντυπωσιάσει τον τεχνικό των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος τον είχε καλέσει για προπονήσεις με την ανδρική ομάδα του Ατρομήτου.

Ο Ιμέρι έχει αγωνιστεί 13 φορές στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Αντι, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.