Ημερίδες ορίων κολύμβησης μέσα στον Απρίλιο

Κολύμβηση | 9 Απριλίου 2021, 16:42

Μια σημαντική εξέλιξη κάνει γνωστή η Κολυμβητική Ομοσπονδία, καθώς δίνεται η δυνατότητα στα σωματεία σε όλη τη χώρα να πραγματοποιήσουν ημερίδες ορίων.

Kritiko Ergastiri

Ειδικότερα και βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινωθεί, το επόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Απριλίου θα διεξαχθούν ημερίδες στην Αθήνα για ηλικίες 15 ετών και άνω, ενώ την αμέσως επόμενη εβδομάδα 24 και 25 Απριλίου, αντίστοιχες ημερίδες θα διεξαχθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρειες, για αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 13 ετών και άνω.

Μένει να φανεί πού θα γίνει η αντίστοιχη στην Κρήτη.

Η σχετική αναφορά που κάνει η ΚΟΕ ως εξής:

Ημερίδες ορίων για όλες τις αγωνιστικές Κατηγορίες μέσα στον Απρίλιο

Σε ρυθμούς αγωνιστικής επανεκκίνησης κινείται η Κολύμβηση, μετά τις πρώτες Ημερίδες (16-18/4 σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, 24-25/4 Αθήνα), που ήδη  ανακοινώθηκαν και θα αποτελέσουν κριτήριο για την οριστικοποίηση της Εθνικής μας ομάδας που θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών της Βουδαπέστης, τον ερχόμενο μήνα (10-23/5).

Σήμερα (9/4), η ΚΟΕ, ενημέρωσε τα Σωματεία της ότι ανοίγει ο αγωνιστικός κύκλος, με την διεξαγωγή Ημερίδων ορίων στις 17-18 Απριλίου για κολυμβητές / τριες άνω των 15 ετών (γενν. 2006) και στις 24-25 Απριλίου, για κολυμβητές / τριες ηλικίας 13 ετών και άνω.

Το διήμερο 17-18 Απριλίου, οι Ημερίδες θα διεξαχθούν στην Αθήνα, σε δύο (2) Κολυμβητήρια, με τις δηλώσεις συμμετοχής να πρέπει να έχουν κατατεθεί αυστηρά έως τις 12 Απριλίου και ώρα 14.00, ενώ το διήμερο 24-25 Απριλίου οι Ημερίδες θα διεξαχθούν στην Αθήνα (δύο Κολυμβητήρια) για 13ετείς και 14ετείς, τη Θεσσαλονίκη (άνω των 13 ετών) και τις Περιφέρειες (άνω των 13 ετών). Οι δηλώσεις συμμετοχής εδώ, επίσης αυστηρά έως τις 17 Απριλίου και ώρα 14.00.

Με την κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής θα ανακοινωθούν τα φύλλα αγώνα και το πρόγραμμα αγώνων.

synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad