Ημέρα εκλογής προέδρου στη SL2

Super League 2 8 Μαρτίου 2023, 7:25

Το νέο τους πρόεδρο που είτε θα είναι ο Αντώνης Ροκάκης, είτε ο Πέτρος Μαρτσούκος εκλέγουν σήμερα οι ομάδες της Super League 2. Η διοργανώτρια γυρίζει σελίδα μετά την οριστική διαδοχή στη θέση του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

/Bella Pizza

Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 11 το πρωί, οπότε και μένει να φανεί ποιος θα είναι αυτός που θα διαδεχτεί τον επί σειρά ετών πρόεδρο της Super League 2 με στόχο τα προβλήματα της κατηγορίας να μπορέσουν να γίνουν όσο λιγότερα γίνεται και το πρωτάθλημα να μετατραπεί σε πιο αξιόπιστο.

Ειδικότερα ο Αντώνης Ροκάκης έχει την ευκαιρία να είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία της κατηγορίας, ζητώντας ουσιαστικά την στήριξη των ομάδων. Ο Χανιώτης παράγοντας γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι τα θέματα της Super League 2 με το να βρίσκεται η ομάδα του 8 συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία αλλά και να δηλώνει ο ίδιος παρών όλο αυτό το διάστημα στις συνεδριάσεις των ΔΣ. Η υποψηφιότητα Ροκάκη για την προεδρία ήταν ένα γεγονός αναμενόμενο με βάση ότι ήταν αυτός που κίνησε τις διαδικασίες τις τελευταίες ημέρες τόσο για τα χρήματα που περιμένουν να πάρουν οι ΠΑΕ από το στοίχημα όσο και από τις εξελίξεις του ακολούθησαν με την παραίτηση Λεουτσάκου.

Από την άλλη πλευρά, η υποψηφιότητα Μαρτσούκου μένει να φανεί εάν επίσης θα υποστηριχθεί από τις ομάδες, με τον πρώην μεγαλομέτοχο του Αστέρα Βλαχιώτη να είναι το αντίπαλο δέος του Αντ. Ροκάκη.

 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad