Ικανοποίηση που… έσπασε το ρόδι

Άρης Σούδας | 26 Οκτωβρίου 2020, 17:06

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έσπασε το ρόδι με την απόσπαση του πρώτου θετικού αποτελέσματος στο φετινό πρωτάθλημα επικρατεί στον Αρη Σούδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για την ακρίβεια, στο στρατόπεδο του Αρη Σούδας αισθάνονται ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών, η οποία ήταν σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο στον αγώνα κόντρα στον Πόρο, όχι όμως και το αποτέλεσμα, καθώς βάσει των παραπάνω, η ομάδα του Νίκου Μαναρώλη θα μπορούσε να έχει στεφθεί νικήτρια.

Σημασία έχει πάντως ότι ο Αρης Σούδας πέτυχε τον σκοπό του στον αγώνα της Αλικαρνασσού, σφραγίζοντας το ένα από τα δύο αποτελέσματα που επιθυμούσε. Στόχος της ομάδας είναι τώρα να μπορέσει να δώσει συνέχεια και στο πλαίσιο της επόμενης 4ης αγωνιστικής να φτάσει στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Κατά τ’ άλλα, ο Νίκος Μαναρώλης περιμένει την επιστροφή του Γιάννη Δρακάκη στην αγωνιστική δράση, με τον Χανιώτη επιθετικό ν’ αποδεικνύεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας.

Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Ρεθυμνιακό θα ξεκινήσει την Τετάρτη, καθώς χορηγήθηκε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές λόγω της έντασης που είχε η περασμένη εβδομάδα με τη διεξαγωγή των τριών αγωνιστικών.

Estrella