Ικανοποίηση για το βαθμό – Ματς-μια χρονιά με Καλλιθέα

Χανιά | 8 Μαΐου 2017, 21:31

Ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές αισθάνονται στον Κισσαμικό για την ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ. Η ομάδα του Καστελίου βρίσκεται πλέον στους 30 βαθμούς έχοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των βασικών της αντιπάλων προκειμένου να παραμείνει στην Φούτμπολ Λιγκ και τη νέα περίοδο.

Η εμφάνιση του Κισσαμικού κρίνεται σίγουρα ως αρκετά καλή. Η ομάδα δημιούργησε φάσεις και σίγουρα το γκολ που πέτυχε στο 56ο λεπτό θα μπορούσε να το είχε πετύχει πιο νωρίς και ειδικότερα στο α’ ημίχρονο που χάνει και κάποιες μεγάλες ευκαιρίες. Στη συνέχεια έρχεται η ισοφάριση από τον ΑΟΧ, αλλά η ισοπαλία κρίνεται ως ένα αποτέλεσμα που διατηρεί μέσα στο “παιχνίδι” της παραμονής τον Κισσαμικό.

Από εκεί και πέρα, όλα τα λεφτά για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου είναι το επόμενο ματς απέναντι στην Καλλιθέα. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι ένα ματς… μια χρονιά και μάλιστα σχετικές δηλώσεις έκανε μετά το ματς με τον ΑΟΧ ο Μπαξεβάνος. Ο Κισσαμικός θέλει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη για να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του, αν όχι να κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania