Ικανοποίηση για το θετικό ξεκίνημα

Χανιά | 21 Ιανουαρίου 2021, 11:21

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας των Χανίων μετά την πρώτη εμφάνιση της χρονιάς σ' ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό κόντρα στο Λεβαδειακό. Σε γενικές γραμμές, η ισοπαλία κρίνεται σαν ένας θετικός απολογισμός.

Παρότι τα Χανιά είχαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη νίκη, έχοντας κυρίως τη φάση με το χαμένο πέναλτι του Διαμαντόπουλου, η ισοπαλία κρίνεται σαν μια καλή αρχή.

Οι εντυπώσεις ουσιαστικά είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη αξία και αυτές κρίνονται κάτι παραπάνω από θετικές για τα Χανιά, τα οποία εξ αρχής στέλνουν το μήνυμα ότι θα είναι από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Από ‘κει και πέρα, πραγματικά, εφόσον ο Διαμαντόπουλος είχε καταφέρει να ευστοχήσει στο πέναλτι, τα πράγματα θα έπαιρναν μιαν άλλη τροπή και αυτό είναι δεδομένο. Το παραδέχτηκε άλλωστε και στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Αντωνίου, που παρόλα αυτά έβγαλε το καπέλο στα Χανιά για την εμφάνισή τους.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στο δεύτερο ματς που ακολουθεί και είναι πάλι μακριά από τα Χανιά με τον Καραϊσκάκη Αρτας. Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται ήδη εκεί (Φιλιππιάδα) από την Τετάρτη το βράδυ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία μέχρι να κληθεί ν’ αγωνιστεί την Κυριακή.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania