Ικανοποίηση για το “Χ”. “Ολα” για επιθετικό!

Πλατανιάς | 10 Ιανουαρίου 2016, 23:31

Ικανοποίηση στον Πλατανιά προκαλεί η ισοπαλία που απέσπασε απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το γκολ μπορεί να μην ήρθε και για 6η συνεχόμενη αναμέτρηση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η χανιώτικη ομάδα να έμεινε στο μηδέν, αλλά πίστη είναι ότι η κακοδαιμονία θα σπάσει και ενδεχομένως από τον τρίτο αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο θα σημειωθεί το πολυπόθητο γκολ.

Μάλιστα, εφόσον ο Πλατανιάς την Τρίτη καταφέρει και σκοράρει, τότε θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για να περάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού μετά το ισόπαλο 0-0 στα Χανιά την προηγούμενη Τετάρτη θα αποτελεί μια σοβαρή προϋπόθεση για την πρόκριση.

Από κει και πέρα τα μέτωπα του Πλατανιά είναι ουσιαστικά δύο. Ένα είναι το γκολ και δεύτερο η προσθήκη του επιθετικού. Οι Χανιώτες επιμένουν να μην διαρρέουν ονόματα και να παραμένουν επί της ουσίας κρυφές οι περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν. Η λογική πάντως λέει ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πλατανιάς έχει επικεντρώσει το βάρος στην απόκτηση ενός παίκτη που θα προέλθει ίσως από πρωτάθλημα ανατολικής χώρας (Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Αντώνη Πετροπούλου ουσιαστικά απορρίφθηκε εξ αρχής κι από τη στιγμή που προτάθηκε στο σύλλογο, με τον 30χρονο επιθετικό να μην είναι αυτό που ψάχνει ο Πλατανιάς τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad