Ικανοποίηση για την κλήρωση

Πλατανιάς | 19 Ιουλίου 2016, 23:49

Θετικά κρίνεται στον Πλατανιά η κλήρωση του πρωταθλήματος που βρίσκει μεν την ομάδα να ξεκινά με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά η συνέχεια είναι πιο βατή με ματς που είναι στα μέτρα της.

Το σημαντικό για τον Πλατανιά -και αυτό το παραδέχονται οι άνθρωποι της ομάδας- είναι ότι αποφεύχθηκαν για 3η στη σειρά χρονιά τα παιχνίδια με τους “μεγάλους” στο ξεκίνημα. Αυτό είχε γίνει πέρσι αλλά και πρόπερσι με σχεδόν πανομοιότυπη σειρά, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μάλιστα ο Πλατανιάς κάνει ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα, το 5ο της ιστορίας του που τον βρίσκει στη Σούπερ Λιγκ, με δύο σερί ματς εντός έδρας όπως είχε συμβεί και την σεζόν 2013-14, τότε που είχε παίξει την 1η αγωνιστική με τη Βέροια και την αμέσως επόμενη φιλοξένησε τον Αστέρα Τρίπολης.

Το ζήτημα για τον Πλατανιά, ακριβώς ένα μήνα πριν την έναρξη των υποχρεώσεών του, είναι να μπορέσει να είναι έτοιμος στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Το θετικό για τον Παράσχο είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σίγουρα αυτό είναι ένα μεγάλο αβαντάζ. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad