Ικανοποίηση για την εμφάνιση, προβληματισμός για ακόμα μία αρνητική διαιτησία

Χανιά | 27 Φεβρουαρίου 2017, 13:17

Ο Κισσαμικός άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια με την εξαιρετική του παρουσία στο "Γεντί Κουλέ" απέναντι στον ΟΦΗ, όπου στάθηκε αρκετά άτυχος και ήρθε η ήττα με 2-0, που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

planakis

Από τη μία υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας για την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις, αλλά από την άλλη προβληματισμός για μία ακόμα αρνητική διαιτησία που συνάντησε ο Κισσαμικός.

Είναι αρκετά τα παιχνίδια που η χανιώτικη ομάδα έχει αδικηθεί και δεν της έχει επιτραπεί να πάρει ό,τι της αναλογεί. Πρόσφατο το παράδειγμα του “εφευρέτη” Καρατέρπου, που “ανακάλυψε” πέναλτι σε “βουτιά” του Γκούρτσα μπροστά από τον Λαζαρίδη, καταδικάζοντας σε ήττα τον Κισσαμικό στις Σέρρες.

Ακόμα και στο ματς με τον Αχαρναϊκό, όπου ο Κισσαμικός νίκησε, ο διαιτητής Κυρίτσης εξαντλώντας την αυστηρότητά του έβγαλε με ευκολία δύο κίτρινες στον Μάντζη σε διάστημα 19 λεπτών.

Ο επόμενος που προστέθηκε στη “λίστα” με τους διαιτητές από τους οποίους έχει πολλά παράπονα ο Κισσαμικός ήταν ο εκ Μακεδονίας Μαρόπουλος στο “Γεντί Κουλέ”. Η πρώτη φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς Κισσαμικού ήταν η κλωτσιά εντός περιοχής του Μπόατενγκ στον Νικόλτση, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο αρκετή… κουβέντα σηκώνει η ανατροπή του Ποκόνγκ μέσα στην περιοχή, με τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό να είναι κατηγορηματικός ότι υπήρξε αντικανονικό μαρκάρισμα από τον αντίπαλό του.

Δυστυχώς, για τον Κισσαμικό, τόσο η κρατική τηλεόραση που έχει τα δικαιώματα του αγώνα, όσο και η ηλεκτρονική πλατφόρμα Afa Stream, που μετέδωσε διαδικτυακά το παιχνίδι, δεν μπήκαν στον κόπο να δείξουν αυτές τις φάσεις, ώστε να βγουν και ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Πολλές διαμαρτυρίες υπήρξαν και στο δεύτερο γκολ του Μάνου για οφσάιντ αν και από το βίντεο του αγώνα δεν μπορεί να βγάλει κάποιος… άκρη, μιας και η κάμερα δεν είναι στην ίδια ευθεία.

 

karta antonis garden
/psiloritischania